Καλάθι Αγορών

Cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Υπάρχει όριο στο αριθμό των γραμμάτων σε κάθε σειρά;

 

Αν θέλουμε να είναι ευδιάκριτο αυτό που θέλουμε να γράψουμε προτείνουμε να μην ξεπερνάτε τους 20 χαρακτήρες ανά σειρά συμπεριλαμβανομένων & των κενών διαστημάτων. Ιδεατά χρησιμοποιήστε την δυνατότητα που παρέχουμε με τις υπόλοιπες γραμμές όπου π.χ. στην 1η γράψτε το Επίθετο & στην 2η γράψτε το όνομα ή τηλέφωνο κ.α.

Πόσο γρήγορα μπορώ να περιμένω την παραγγελία μου;

 

Από τη στιγμή που θα λάβετε την απάντηση επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην παραγγελία σας επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε με email για την έγκαιρη ειδοποίηση σας.


Μπορώ να αφαιρέσω τις υφασμάτινες ετικέτες EasyNames από τα ρούχα μου;

 

Οι υφασμάτινες ετικέτες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τα ρούχα καθότι έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Εάν όμως είναι ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο, τότε δοκιμάστε να τις αφαιρέσετε όσο είναι βρεγμένες.


Μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα που αγόρασα & να μου επιστραφούν τα χρήματα που σας έδωσα;


Η επιστροφή των προϊόντων της EasySticker δεν είναι εφικτή καθότι πρόκειται για προσωποποιημένες παραγγελίες & δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον από κάποιον άλλο.

 

Τα προϊόντα που παρέλαβα περιέχουν ανακριβή στοιχεία σε σχέση με εκείνα που παρήγγειλα. Τι πρέπει να κάνω;

           

Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόντα με ανακριβή στοιχεία σε σχέση με εκείνα που παραγγείλατε τότε θα πρέπει εντός 20 ημερών απο την ημερομηνία απόδειξης, να μας ενημερώσετε είτε με email ή είτε τηλεφωνικώς για τις ανακρίβειες & αφού ελένξουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και διαπιστωθεί ότι ήταν δικό μας λάθος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας όπου θα σας υποδείξουμε τον τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος με τα έξοδα παραλαβής να βαρύνουν εμάς. Σε τέτοια περίπτωση έχετε τις εξής επιλογές : Είτε την εκ νέου δημιουργία τους με όλα τα έξοδα να βαρύνουν εμάς είτε την πίστωση του ποσού που δαπανήσατε συμπεριλαμβανομένων & των εξόδων μεταφοράς που πληρώσατε.

Υπάρχει περίπτωση τα EasyName να προκαλέσουν ζημιά στα ρούχα που θα τα τοποθετήσω 

 

Τα EasyName (Iron On Labels) τοποθετούνται αποκλειστικά με δικιά σας ευθύνη. Επομένως οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί απο κακή επικόλληση με το σίδερο, αφαίρεση τους με βίαιο τρόπο ή προσπάθεια επικόλλησης σε πολυστερικά / συνθετικά / μεταξωτά υφάσματα, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ευθύνη της EasySticker. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι τα EasyName (Iron On Labels) είναι κατάλληλα για βαμβακερά υφάσματα.

Με ποιον τρόπο μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα που επιθυμώ;

 

Τα προϊόντα μας μπορούν να παραγγελθούν ηλεκτρονικά από το site μας και απο συνεργαζόμενα σημεία πώλησης.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

 

Η EasySticker στην παρούσα φάση παρέχει μόνο τη πληρωμή μέσω Αντικαταβολής κατά την παράδοση, με δική σας επιβάρυνση. Σύντομα όμως θα προστεθούν & νέες δυνατότητες πληρωμής.

Μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα που επιθυμώ από την έδρα σας;

 

Καθότι η EasySticker είναι ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχουμε προς το παρόν αυτή τη δυνατότητα. Μπορείτε όμως σε Συνεργαζόμενα Βιβλιοπωλεία & Σημεία Πώλησης να παραγγείλετε και να παραλάβετε απο αυτά.

Θα παραλάβω απόδειξη για τα προϊόντα που αγόρασα;

         

Ναι καθότι, EasySticker είναι μια νόμιμη ελληνική επιχείρηση .

Με ποιον τρόπο γίνεται η αποστολή της παραγγελίας μου;

          

 Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την Γενική Ταχυδρομική   .

Ποιον επιβαρύνουν τα έξοδα αποστολής;

            

Τα έξοδα αποστολής όπως & τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν εσάς & έτσι γνωρίζετε ακριβώς το τελικό ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε. Σε περίπτωση όμως που η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 60€ τα έξοδα αποστολής είναι δικά μας & δεν επιβαρύνεστε με αυτά.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου στοιχεία που καταχωρώ στην ιστοσελίδα σας;

        

Η EasySticker δεσμεύεται ότι τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν απο από οποιονδήποτε τρίτο & για οποιονδήποτε λόγο παρά μόνο για δική της επεξεργασία στατιστικών στοιχείων.

Επιθυμώ να γίνω συνεργάτης σας. Πως μπορώ να έρθω σε επαφή με εσάς;

         

 Καλωσορίζουμε όλους εκείνους που τους αρέσει η ιδέα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε αρχικά μαζί μας με email από τη φόρμα επικοινωνίας για έρθουμε σε επαφή μαζί σας .

end faq