Καλάθι Αγορών

Cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

 

 

 

 

Α΄ ΤΡΟΠΟΣ : ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ

 

 

Αρχικά ρυθμίζετε το σίδερο σας στη θέση wool (●●) ή μεσαία θερμοκρασία (130ο -170ο ) & πάντα χωρίς ατμό. Όταν το σίδερο σας είναι έτοιμο, απλά βγάζετε την ετικέτα, την τοποθετείτε στο ρούχο που επιθυμείτε, το οποίο θα πρέπει να είναι πάντα στεγνό, ακουμπάτε το σίδερο σας χωρίς να το μετακινείτε για 10-15 δευτερόλεπτα, το σηκώνετε & αφήνετε την ετικέτα να κρυώσει για 25-30 δευτερόλεπτα.. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για άλλες δυο φορές. Πλέον έχετε ένα μοναδικό ρούχο με τα δικά σας προσωπικά στοιχεία. Ιδανικός τρόπος μόνιμης επικόλλησης για βαμβακερά υφάσματα.

 

 

Β΄ ΤΡΟΠΟΣ : ΡΑΨΙΜΟ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ 

 

Με βελόνα & κλωστή ή με ραπτομηχανή μπορείτε να ράψετε τις EasyName ετικέτες σε οποιοδήποτε ύφασμα επιθυμείτε. Ιδανική λύση για μεταξωτά, μάλλινα, πολυεστερικά ή ιδιαίτερα υφάσματα.

 

 Στο πλυντήριο ρούχων τα Easy Names (Iron On) είναι ανθεκτικά για θερμοκρασία μεταξύ 40ο -60ο & αντέχουν για αρκετά πλυσίματα. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθούν όταν κολληθούν με το σίδερο.

 


Απλά βγάζετε την ετικέτα & την τοποθετείτε στο επιθυμητό αντικείμενο. Θα πρέπει πρωτίστως τα χέρια σας καθώς & αντικείμενα που θα τοποθετηθούν τα είναι καθαρά & στεγνά ώστε να κολληθούν σωστά.

Αν επιθυμείτε να τις αφαιρέσετε, μπορείτε, όμως υπάρχει περίπτωση να αφήσουν κάποια σημάδια κόλλας, που καθαρίζεται όμως εύκολα με ένα βρεγμένο πανάκι.

Εκτύπωση